Zmajska pivovara d.o.o.

Dobrodošli u kušaonicu Zmajske pivovare!

Ovdje možete uživati u svim pivima prve hrvatske craft pivovare direktno na izvoru. Na 8 pipa točimo piva iz stalne ponude, sezonska piva, limited seriju piva te povremeno ugošćujemo specijalna piva prijateljskih nam pivovara.

Prošećite po pivovari uz stručno vodstvo pivara (uz najavu), pročitajte časopis o craft i kućnom pivarstvu, obucite se u boje Zmajske pivovare, a sve što vas interesira, pitajte Grgu za šankom.

Dragi kućni pivari, dobro ste došli u našem prostoru konzumirati i podijeliti s prijateljima svoje kućne uratke, bez obveze konzumacije naših napitaka. Slobodno ponudite i Grgu. 🙂

Radno vrijeme

uto - čet 14-21h
pet 14-22h
sub 14-19h

Nedjeljom i ponedjeljkom zatvoreno.

Zmajska pivovara kušaonica

Zmajska posla d.o.o.

Kreše Golika 3a
10 090 Zagreb
Tel: 091 5577 666

LISTA PIVA

PALE ALE

točeno / boca 0,33l
American pale ale / Alk.vol. 5,3% / 38 IBU

Svijetlo ale pivo s hmeljnim aromama manga i grejpa i punim tijelom.

PORTER

točeno / boca 0,33l
Robust porter / Alk.vol. 6,5%/ 32 IBU

Tamno ale pivo u kojem prevadava snažna aroma i okus kave, čokolade i sušenog voća.

HOPPY WHEAT

boca 0,33l
American wheat beer / Alk.vol. 4,9% / 17 IBU

Lagano svijetlo ale pivo sa pšeničnim sladom, kremaste teksture i s puno citrusnih aroma hmelja.

PILS

točeno / boca 0,50l
Pilsner / Alk.vol. 4,8% / 35 IBU

Tajna ovog opako pitkog pilsnera savršen je omjer svježine i gorčine, cvjetne arome hmelja i naglašene sladne note - dobivene od ječma okupanog slavonskim suncem.

BUNNY PASSION

točeno / boca 0,33l
Passion fruit sour / Alk.vol. 4,9% / 10 IBU

Osvježavajuće pivo umjerene jačine s marakujom i tropskim aromama idealno je za tople dane i jednako će oduševiti nepca iskusnih pivopija i novaka u kušanju kiselih piva.

THERAPY

točeno / boca 0,50l
Seisson ipa / Alk.vol. 3,9% / 35 IBU

Vrlo lagano i osvježavajuće pivo koje će vam jednako dobro sjesti na plaži i na poslovnom ručku. Udahnite tropske arome i odbacite sve probleme.

POZOJ

boca 0,33l
West coast IPA / Alk.vol. 7,3% / 70 IBU

Puno hmelja i veći udio alkohola čuvali su pivo na dugim plovidbama iz Engleske prema Indiji. Tako je i nastala IPA - india pale ale. Snažna gorčina hmelja zmajski će ugristi tvoje nepce, a nos preplaviti aromama grejpa.

IPA GONE WILD

boca 0,33l
Wild Ale / Alk.vol. 8,6 % / 60 IBU

Sjećate li se aroma Barrela 01, 02, 03, 04? IPA Gone Wild odležana je u drvenim bačvama i blend je sve 4 bačve. Sekundarno je fermentirana brettanomyces kvascima (Brewer's mix), suhohmeljena, umjerene gorčine, s dosta alkohola i cvjetnih i voćnih aroma uz karakterističnu kiselkastost koju volimo kod divljih piva.

ŠANK?!

točeno / boca 0,33l
Irish Red Ale / Alk.vol. 4,5% / 26 IBU

Pitki irish red ale osmišljen je u suradnji s momcima iz poznatog zagrebačkog punk rock banda Šank?! Sladno tijelo s dozom karamelne slatkoće popraćeno je s niskih 4,5% alkohola i 26 IBU-a. Ovaj irski klasik prigodan je za ispijanje uz žestoke ritmove street rocka.

*

Osim točenog piva i piva u boci, u našem taproom-u možete kupiti pivo na KARTON (24x0,33l / 12x0,66l) te pivo na BAČVE (25l) uz najam točionika.

BEARLY STRONG

točeno / boca 0,33l
American Strong Ale / Alk.vol. 9,99% / 50 IBU

Pivo je stila American Strong Ale koje smo skuhali s prijateljem Matijem iz estonske pivovare Lehe Pruulikoda uoči prošlogodišnjeg Zmajeva. To je bio samo početak jer ogroman dio posla učinile su bačve burbona u kojima je pivo odležalo osam mjeseci.
Dobili smo moćno (9,99 % ABV), zaokruženo i aromatično pivo, s toplim mirisima karamele, burbona, vanilije i kokosa.

LOTUS

točeno
Juicy Pale Ale / Alk.vol. 5,3% / 20 IBU

Kolaboracija sa slovenskom pivovarom Reset
Ovaj juicy pale ale je punog tijela, lagane gorčine i tropskih, cvjetnih aroma i arome vanilije za koju se pobrinuo hmelj Lotus, po kojemu je pivo i dobilo ime. Ugodnih je 5,3% ABV, IBU ~ 20, EBC 12

Zmajska pivovara d.o.o.

ULASKOM NA NAŠU WEB STRANICU SLAŽETE SE DA STE STARIJI OD 18 GODINA.

ULAZ